Har du hørt podcasten vår?

Hver uke kommer en ny episode med morsomme og eksamensrelevante betraktninger fra teamet bak SykepleiePluss. Se hva andre lyttere synes om podcasten:

Grusom jingle, ellers flott podkast!
Det eneste negative jeg har å si om denne podkasten er.. jingelen. Vær så snill å skaff dere en ny, som ikke gjør at man skvetter til HVER GANG en ny episode starter.
Supert
🏥🏩💒
love it!!
❤️❤️
Kjempebra!!
Kjempebra og lærerik podcast, også for vernepleierstudenter 😃 kan vi dette, så er vi hvertfall innafor anatomi og fysiologipensum for vernepleiere. Podcasten gjør det i tillegg gøy å lære mer enn kompetansemålene, og det er jo bare positivt 😃
Anbefales
God, lett forståelig og praktisk relevant undervisning. Anbefales.
Biologistudent
Fantastisk, endelig noen engasjerte og morsomme som klarer å formulere veldig bra 🤩
Rotete
Sykepleie pluss på nett er mye mer oversiktlig enn denne podcasten. Referer ofte til tavlen, uten å fortelle lytteren hva som står der. Foreleseren snakker seg ofte bort, som gjør dette til en usammenhengende opplevelse.
Redning for alle sykepleierstudenter
Dette har hjulpet meg så mye på veien for å bli en god sykepleier. Podcasten fungerer perfekt som "lurelæring" og repetisjon mens jeg gjør andre ting. Ofte hører jeg på podcasten og finner ut at dette vil jeg lære mer om. Så går ferden videre inn på sykepleiepluss sin app eller ned i anatomiboka og vipps har jeg lært enda litt mer om det aktuelle temaet 🙌🏼
Anbefales på det sterkeste!
Lærerikt, morsomt og engasjerende 😊 disse gjør anatomi morsomt!
Ikke bare for sykepleiere!
Denne er genial og ikke minst morsom å høre på! Studerer ernæring og får masse bruk for SykepleiePluss. Også perfekt for et avbrekk i selve lesingen- gå en tur og lytt til legene bable om både teori og personlige erfaringer i helsesektoren. Takk for at dere gjør eksamenslesinga enklere! 10 av 10!

Klikk her for å abonnere på Android

Klikk her for å abonnere på iPhone

podcast_artwork_small